Sunday, March 27, 2011

KONTEST ORANG LIDI~~~


Syarat penyertaan :


warganegara Malaysia. supaya senang kitorang nak deliver hadiah.
ada blogger account so that korang WAJIB follow ketiga-tiga penganjur. haipp, jangan malas nak follow. ingat, post entry dekat blog, kalau tulis note kat fesbuk, sumpah kitorang tak layan, HAHA.
tulis entry pasal contest. sebaris ayat pun boleh. tag 3 orang kawan dan pastikan mereka tahu. kalau tak tahu, cakap kat saya biar saya tolong bagitahu, HAHA.
lukis orang lidi sekretip mungkin. background segala. lukis comel-comel beserta dialog. setakat tulis dialog 'hoi hoi' atau 'hai hai' pun boleh. tapi kalau kau buat jugak dialog macam tu, memang nak makan pelempang, HAHA.
letak banner di atas tu dekat side bar korang.
hantar link entry penyertaan kat entry contest ni. tak kesahlah anda nak hantar dekat Sab ke, Sara ke, saya ke. ikut pilihan hati. kalau susah nak decide, sila baling buah dadu. tapi ingat, mesti follow kitorang bertiga tau! insyaAllah kami follow back.
closing date 1st May tahun depan, HAHA tipu. 2011 only and only.

Hoi hoi, senang je kan kan. hadiah dia nak tahu? ee, tak aci. join contest tak ikhlas, nak menang je eyh korang? HAHA kidding!


1st place : RM 30 + special doodle + blog akan direview di sticky post selama seminggu.
2nd place : RM 20 + special doodle + blog akan direview di sticky post selama seminggu.
3rd place : RM 10 + special doodle + blog akan direview di sticky post selama seminggu.
5 hadiah saguhati : special doodle + blog akan direview di post biasa.
yang pengalah tu, blog mereka mungkin akan direview sahaja.


RM tu boleh pilih nak cash or topup. kalau 8 orang je join, saya merajuk tak nak post apa-apa lagi, HAHA. lukis orang lidi tu, guna paint boleh, adobe boleh. iye, guna powerpoint pun takpe, HAHA. 2D boleh, 3D boleh. **copyright http://theuglyreality-hanisa.blogspot.com

TARIK TUTUP 1 MAY 2011


HAHAHAHA..LAA ORG LIDI SAYA..OPPSSSSS....

NOTE : This Picture Org lidi Credit to contest Org Lidi Berkata By Sairah Sarah ,Hanisa Sabrina dan Syud Wada

DAN JUGA ~~~ TAG KEPADA LENG-LENG mimie dan shenn

5 comments:

  1. nd ku pndai mbuat ni..
    huhuh..
    buatkan bhaaa

    ReplyDelete
  2. hahaha.......bantai jak baa~~penting rupa lidi..hhahahaha

    ReplyDelete
  3. uikk...buatkan lg 2..ahahhasdahlaa bidak orng lidi ku,...

    ReplyDelete